logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hver eneste dag lagde han mærke til en kvinde, som gik forbi hans autoværksted; hun så ud til at være i trist humør. Da han til sidst henvendte sig til hende, skete der noget smukt!

Vi holder meget af at videregive sådanne smukke historier til jer! De gør, at man genvinder troen på menneskeheden :) Og amerikaneren Richard Newberry er et usædvanlig godt menneske ... Richard har sit eget autoværksted. Gennem de sidste par måneder har han hver dag set en enlig kvinde, der passerer hans arbejdssted. Denne dag græd kvinden. Richard besluttede sig for at tale med hende.

Richard ser ved første øjekast ikke ud som en specielt følsom fyr, og det er et perfekt bevis på, at skinnet bedrager!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Da han så den grædefærdige Ernestina Nunez, ønskede han blot at udveksle et par bemærkninger med hende. Kvinden var i en frygtelig psykisk tilstand, men mere om det om et øjeblik. Det viser sig, at Ernestina går de 1,5 kilometer til den nærliggende skole, hvor hun har fået arbejde i receptionen. Hun havde brug for en ekstraindtægt, for at hjælpe sin svigerdatter og to børnebørn.

Ernestinas søn, Daniel, var tidligere soldat. Efter at han var vendt tilbage fra en mission, kunne han ikke komme til sig selv. Han led af posttraumatisk stres. Desværre får soldaterne fortsat ikke den hjælp, de har behov for ... Daniel kunne ikke klare tilværelsen, begik selvmord, og efterlod kone og børn.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne