logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Kvinden efterlod den nyfødte med en dræberhund. Det, der hændte herefter, er en lærestreg for alle de, der tror, at dræberhunde lever op til deres navn.

Der er mange, som udelukkende forbinder Pitbull terrier, amstaff og andre såkaldt "farlige racer" med blodtørstige bæster, som er skabt med henblik på at dræbe. Den lille Siegmunds nybagte mor bliver af mange anset for at være sindsforvirret, fordi hun ikke har noget imod, at hendes hund har tæt kontakt med barnet.

Vi forstår, at det kan være kontroversielt, hvis man efterlader sig barn med en hvilken som helst hund, men i dette tilfælde vil vi gerne koncentrere os om noget andet. Siegmunds mor har skrevet et brev, som vi er fuldstændigt enige i! Det er værd at læse, hvad hun har at fortælle os:

"Den dag Siegmund blev født, den 27. november 2014, hørte jeg fra andre, at jeg burde gøre noget ved min hund, Akamara. Jeg fik at vide, at de to aldrig burde være alene sammen, for det er farligt for barnet. Akamara var en gang blevet tvunget til hundekamp, hvilket er en tragisk og traumatisk oplevelse for hunden. Og hvad skete der, da den lærte Siegmund at kende? Den ville simpelt hen give ham et knus".

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

"Der er ikke ret mange, som ved, at pitbull er en fantastisk familiehund. Den har et stærkt omsorgsinstinkt, særligt i forhold til børn. Ofte anvender man deres naturlige instinkter – nemlig behovet for at beskytte deres nærmeste – til at gøre dem til vagthunde. Det er i orden, men det er IKKE I ORDEN at tvinge hunde til at kæmpe mod hinanden.

"Hunde angriber, fordi de bliver tvunget til det af mennesker! For mange er hundekamp fortsat bare glimrende underholdning og en fantastisk sport ... På grund af sin anatomi, og særligt på grund af sin stærke kæbe, er Pitbull blevet anvendt til hundekamp, og vil også blive der fremover. Det er ikke noget, de vælger. Det er mennesker, som tvinger disse hunde ind i dræberrollen".

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x