logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Da lægen ønsker at afbryde det apparatur, som holder hans søn i live, trækker han en pistol. Så gør drengen med konstateret hjernedød noget, som gør alle mundlamme!

Når vi ser et elsket menneske, som befinder sig i dødelig fare, gør vi alt, hvad der står i vores magt, for at hjælpe. Faktisk er der nok ingen af os, der er i stand til at sige, hvad vi er i stand til at gøre, for at redde livet for en nærtstående. George Pickering var parat til alt ... Da hans 27-årige søn kom på hospitalet efter et alvorligt slagtilfælde, gav lægerne en frygtelig dom – hjernedød. Hvis ikke George Juniors far havde interveneret, ville sønnen ikke have været i live!

Den tragiske hændelse skete i januar 2015. George Pickering Junior fik endnu et slagtilfælde. Denne gang kunne lægerne ikke gøre noget. De hævdede, at der var indtrådt hjernedød, og bad forældrene om at underskrive en erklæring om at afgive organerne til transplantation. Drengens forældre var skilt. Moren underskrev samtykket, men det havde faren ikke tænkt sig at gøre.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Hospitalet skulle påbegynde proceduren, efter at patientens mor havde underskrevet erklæringen, og det var George fuldstændig klar over. Han forlod hospitalet i løb, hvorefter han så hurtigt som muligt vendte tilbage med ... en pistol.

Den ældre herre truede med, at han ville skyde, hvis nogen nærmedesig hans søn. Hans anden søn fik ganske vist vristet pistolen fra ham, men George var velforberedt. Han havde en anden pistol gemt under skjorten, og denne gang lod han end ikke sin familie komme tæt på. Mens han ventede på at politiet skulle komme, holdt George hele tiden fast i sønnens hånd, mens han bad til Gud om at give et tegn på at han var i live. George troede ikke på, at hans søn var hjernedød, og det viste sig, at han havde ret. Lægerne troede ikke deres egne øjne ...

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne