logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hvis din mor laver 9 ting fra denne liste for dig, så betyder det, at hun virkelig elsker dig. Særligt punkt 1. er væsentligt.

En moder elsker med en betingelsesløs kærlighed, men desværre er der mange af os, som først erkender dette, når hun ikke er her længere ... Det er værd at kigge på, hvor meget vores mor egentlig laver for os, og hvor meget hun elsker os, og ikke kun når det først er for sent, eller når Mors Dag nærmer sig, men helt uden en særlig anledning!

1. Du kan tale med hende om alt.

Ofte værdsætter vi ikke, at man kan tale med sin mor om alt. Vi kan være sikre på, at hun ikke fortæller nogen om vores private forhold, at hun lytter og opmuntrer eller trøster. Og så er hun altid på vores side.

2. Hun bekymrer sig om dig, på en måde som ingen anden gør.

Det er almindelig kendt, at den berømte bekymring kan bringe os til kanten af vanvid, men på den anden side er der ingen andre, som hjælper på den måde, når vi bliver syge! Der er ingen der spørger, om vi vil have mere varm te, eller om vi måske ikke er sultne. Det kan mor selv finde ud af, for hun er vant til at bekymre sig om sine små børn – og det vil vi altid være for vores mor.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

3. Hun inspirerer

Hun er den første person, som viser os, hvordan man takler problemer, og lærer os, hvad der er vigtigt i livet, viser os, hvordan man skal leve. Selv hvis mor laver noget forkert, er det en livslektie for os.

4. Hun giver os masser af knus og varme!

Det er lige meget, om mor har set sit barn for blot to dage siden. Hun er simpelt hen nødt til at give et knus! Denne varme og kærlighed får vi ikke andre steder.

5. Hun er din største fan

Der er formodentlig ikke andre mennesker i verden, som hepper sådan på dig og dine planer eller drømme. Hun tror på dig, og giver dig selvtillid.

6. For hende er du den vigtigste person i verden

Der er ikke nogen, som er mere uegennyttig end din mor. Hendes behov er altid sekundære, hvis der skal gøres noget for barnet. Hvis du har brug for hjælp, gør hun alt hvad hun er i stand til, for at give dig sin støtte.

7. Hun elsker betingelsesløst

En mor vil altid være mor, selv hvis hendes barn laver fejl på fejl i sin vej gennem livet, kommer på gale veje, foretager tragiske valg. Det er den eneste person, som aldrig vil forlade dig.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne