logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Du kommer aldrig mere til at have bumser eller tilstoppet næse! Ydermere kommer du til at tabe dig! Du vil ikke bytte dette med noget som helst andet!

Mange mennesker begynder dagen med kaffe eller te. Efter at have læst denne artikel, kan det imidlertid ikke udelukkes, at du beslutter dig for at udskifte dine vaner ud med noget langt sundere. Og her taler vi om citron. Den lille, gule frugt er ikke bare glimrende til at fjerne smuds, den har også en glimrende indflydelse på vores helbredstilstand. Man skal bare presse citronsaft og blande den med let opvarmet eller koldt vand. Hvis du drikker dette hver dag, vil du hurtigt føle deres forbløffende positive indflydelse. Bemærk: Det vand du bruger, bør ikke være meget varmt, for ikke at ødelægge citronens værdifulde egenskaber.

1) Detox af organismen. Den måde vi lever på gør, at vi hele tiden er udsat for påvirkning af forskellige giftstoffer. Disse forbindelser går gennem vores lever, som nu om dage virkelig har et stort arbejde. Citronsaft har en særdeles gavnlig indflydelse på de processer, som fjerner giftstoffer.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2) En positiv indflydelse på lymfesystemet. Lymfesystemet er vores første forsvarslinje mod skadelige mikroorganismer. Det er en form for rensningsanlæg, som fjerner trusler. Takket være citronsaften kommer lymfesystemet til at arbejde mere effektivt.

3) Renser. Takket være indholdet af kostfibre hjælper citronsaft effektivt med slankekure, og ydermere nedsættes sultfølelsen.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne