logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Da hun fortalte sin fyr, at hun ikke kunne gå, tog han en beslutning, som der ikke var mange som ville have regnet med.

Her i tilværelsen er det beklageligt, at meget er afhængigt at andre end os selv. Den kun 27-årige Haddie Borbely fra Bradford fandt ud af dette på en kedelig måde. Den engelske kvinde var på vej over fodgængerfeltet, da en bil med fuld fart drejede om hjørnet. Bilen kørte langt over den tilladte hastighed, og havde ikke en chance for at standse op. Den ramte Haddie med et brag.

Haddie havde enormt held i sin ulykke – der viste sig lynhurtigt en ambulance. Pigen blev kørt til hospitalet i Leeds, hvor lægerne hele natten kæmpede for hendes liv. Da den første fare var overstået, måtte de informere patienten om den frygtelige tilstand, hendes ben befandt sig i.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Haddie havde fået brækket knoglerne, knust knæet, revet ledbåndene over og brækket anklen. Hun var med andre ord ubevægelig, og det var tvivlsomt, om hun ville vende tilbage til fuld førlighed. Den engelske kvinde elskede at gå lange ture og bjergvandringer. En enkelt beslutning, truffet af en uansvarlig bilist, gjorde, at hun sandsynligvis aldrig mere ville kunne gå en tur i bjergene.

Haddie er sygeplejerske, så hun var helt klar over, hvad der venter hende, men smerten er ubeskrivelig. Hun fik anlagt en speciel metalkonstruktion, sådan at hendes knogler kunne vokse sammen. Ud over den fysiske smerte kom der en anden smerte til... Pigen besluttede sig til en åben samtale med sin kæreste.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x