logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den 4-årige polyglot taler hele syv sprog. Nu er hun blevet tjekket i et tv-program.

I dag er det nødvendigt at kunne fremmedsprog, for at få et ordentligt arbejde. Det drejer sig ikke bare om det allestedsnærværende engelsk, men om nichesprog. Bella Devyatkina vil helt sikkert ikke behøve bekymre sig om arbejde...

Den 4-årige russerinde har helt specielle sprogtalenter! Hun kan allerede tale flydende russisk og engelsk, men hun er også i stand til at føre en enkel samtale på spansk, tysk, fransk, arabisk og kinesisk! Bellas forældre forklarer, at deres datter simpelt hen kan lide at lære sprog. Derhjemme taler de russisk og engelsk, og herudover lærer Bella sprog sammen med indfødte sprogbrugere. Og så har hun forskellige former for ekstraundervisning på fremmedsprog, fx kunstskøjteløb på russisk og teater på fransk.

Vi håber bare, at Bella også har tid til at lege og slappe af...

PS. I programmet kan I se, hvordan Bella gennem et stykke tid samtaler med en indfødt spanier, kineser og andre repræsentanter for de sprog, som hun kender. Nogen beder hende synge en sang, andre om at udpege bogstaver, og nogen om at læse en tekst. Bella danser igennem det hele!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook
Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x