logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Den 43-årige kvinde følte en underlig smerte. Da hun ankom til hospitalet, kunne hun ikke få sig selv til at tro på, hvad det var, der havde reddet hende.

For syv år siden kom Angielka Claire Guest på hospitalet. Hun vandt kampen mod en sygdom, som det er svært at bekæmpe, og den periode hvor hun kæmpede for sit liv, gjorde at hendes tilværelse ændrede sig fuldstændigt. Det er svært at tro på, men nogle få øjeblikke med en af hendes hunde gjorde, at Claire begyndte at bekymre sig om sit helbred, skiftede job og blev en inspiration for andre. Læs videre!

Det er en dag, som Claire husker perfekt – hun anbragte sine tre hunde i bilen, og tog med dem ind til byen. Da de nåede frem til et område, hvor de elskede at spadsere, hoppede to af hundene med det samme ud af bilen, men labradoren med navnet Daisy begyndte at opføre sig underligt.

Den gik så tæt som den kunne til Claire, og prikkede flere gange hårdt på hendes bryst med sin snude. Kvinden var forbløffet over Daisys optræden, eftersom tævehunden normalt holdt en vis minimumsdistance.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Under spadsereturen kunne Claire ikke lade være med at tænke over, hvad der var sket i bilen. De prik hun havde fået i brystet var ikke hårde, men de gjorde ondt.

Da hun kom hjem kontrollerede hun for alle tilfældes skyld brysterne, og faktisk, der hvor Daisy havde prikket, kunne hun føle en fortykkelse. Claire gik til lægen så hurtigt som muligt, og en mammografi og følgende undersøgelser bekræftede hendes frygtelige anelser – hun havde brystkræft.

Claire overlevede kun på grund af den intuition, som hendes labrador havde vist. Hendes to andre hunde var ikke i stand til at føle sygdommen, men Daisy kunne. Fordi man hurtigt fik afdækket sygdommen kunne Claire føle sig rolig allerede efter en operation og fem ugers radioterapi. Hun vandt kampen med brystkræften. Hun er helt klar over, at hun kan takke sin hund for at være i live. Der ville utvivlsomt være gået lang tid, inden hun havde bemærket de foruroligende symptomer, og var gået til læge, men så ville det have været for sent. Claire besluttede derfor at anvende sin Labradors evner.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x