logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Jeg vidste godt, at kaffe bekæmper cellulit, men DEN ingrediens overraskede mig totalt! Hvem ville have troet det...

For de fleste kvinder er cellulit et mareridt. Den såkaldte appelsinhud ser ikke særlig æstetisk ud, og på grund af den skammer vi os over at klæde os af i svømmebassinet samt undgår korte bukser... Der er ingen grund til at skjule, at kampen mod cellulit er hård, men det betyder absolut ikke, at vi ikke kan vinde! Det er tilstrækkeligt at have et sundt kostindtag, bevæge sig, og... denne peeling, som I tilbereder derhjemme.

Kaffe er en kendt ingrediens i mange former for kosmetik, som bekæmper cellulit. Det er imidlertid ikke nødvendigt at betale en formue for salver og cremer, der er helt nok, hvis vi derhjemme har ... friskbrygget kaffe :)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den anden ingrediens er ligeledes billig og almindelig tilgængelig - det er almindelige hørfrø. Den tredje ingrediens vil derimod overraske jer voldsomt ...

Det viser sig nemlig, at noget som er glimrende til at bekæmpe cellulit er ... enhver salve mod hæmorider! Nej, det er ikke en spøg. På optagelsen kan I se, hvordan man blander alle ingredienser, og hvordan de anvendes, sådan at man hurtigt kan se det flotte resultat!

En glimrende metode! Værd at give den videre til dine bekendte!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x