logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hendes søn døde, men det lykkedes at få ham tilbage til livet. Senere sagde han, at han... havde set to børn.

Det er en af de historier, som vækker uro. Det er ikke muligt på en rationel måde at forklare, hvordan i alverden en otteårige skulle vide, det han vidste, men lad os tage det i rækkefølge. I juli 1997 kom det til en frygtelig ulykke. Sammen med sin mand, Andy, og deres søn, Landon, var Julie Kemp på vej til kirke, da et andet køretør kørte ind i deres bil. Den lille Landon mistede livet – to gange!

Familien Kemps familie blev totalødelagt. Andy døde på stedet. Redderne gik i gang med at behandle Julie, uden at vide, at der også var et barn i bilen. Da de fik øje på den lille drengs sko, skyndte de sig at gøre alt, hvad de kunne, for at redde ham.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Landon og hans mor blev ført til Carolina Medical Center i North Carolina. Da de ankom til hospitalet, ophørte den otteåriges hjerte imidlertid med at slå, men det lykkedes for lægerne at bringe ham tilbage til livet for en periode. Drengens tilstand var kritisk, og man gav ham ikke mange chancer for overlevelse. Hans hjerte ophørte igen med at slå.

Lægerne var ikke i stand til at forklare, hvordan der skete, at Landon af sig selv igen begyndte at trække vejret! Han blev lagt i koma, og efter 2 uger vågnede han op... uden tegn på hjerneskade. Efter at han var vågnet op, sagde han en række forbløffende ting til sin mor...

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x