logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Giver du ikke din hund lov til at ligge i sengen med dig? Måske vil du overveje dette en ekstra gang efter at have læst dette!

Selv de største hundeelskere sætter nogle grænser op for deres hunde. Ofte sker det, at hunden ikke har lov til at være i sengen (hvilket bliver brudt ligeså snart, at hunden får lov at være alene hjemme). Der er mange gode grunde til, at vi ikke vil have vores husdyr i sengen, men der er mindst ligeså mange gode grunde til, at vi, i hvert fald en gang i mellem, bør dele vores seng med vores kæledyr.

1. Hygge.

Har du en dårlig dag? Lig dig med din hund i sengen! Der er intet, der beroliger nerverne mere end den varme og stabile ånde fra din hund, der sover ved siden af dig.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Nul bekymringer.

Det er et videnskabeligt faktum, at tilstedeværelsen af en hund reducerer stress, giver dig en følelse af sikkerhed og sikrer indre fred.

3. Slap af.

Hunde er fantastiske terapeuter, og det er bl.a. derfor, at de ofte bliver anbefalet til folk, som lider af forskellige former for følelsesmæssige lidelser og angst. Jo oftere vi krammer vores bløde terapeuter, desto mere sunde er vi.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne