logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Med tungt hjerte tager hun sin bryllupskjole på, mens hun er på hospitalet. Hun ved, at det samtidig er en afsked.

Candice Hammond fra Georgia (USA) var ved at gøre sig klar til sit bryllup. Det var en dejlig tid, selv om det for mange mennesker betyder en masse stres, men sådan var det ikke for Candice. Valg af bryllupsmenu, dekorering af salen, alt dette gav hende en vældig glæde. Brylluppet var planlagt til den 1. oktober, men planerne måtte ændres ganske betydeligt. Pigens far, som længe havde lidt af helbredsproblemer, landede på intensiv afdeling. Lægerne kan ikke sige, hvor lang tid han har tilbage, og Candice kunne ikke forestille sig sin store dag, uden sin elskede far ved sin side, så hun gjorde noget helt specielt.

Candice besluttede at afholde sit bryllup med Thomas på hospitalet, på den stue, hvor faren, Steve, ligger. Steve protesterede godt nok, for han vidste, hvor vigtig en smuk ceremoni var for hans datter, men der er vigtigere ting end en smuk indpakning til højtideligheden ... Og en af disse ting er utvivlsomt, at forældrene er til stede.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den fotograf, Julie Schandolph, de havde bedt om at være til stede ved brylluppet, skrev på sin officielle Facebook side, at hun aldrig før havde deltaget i en så bevægende bryllupshøjtidelighed!

Candice mor forklarede med tårer i øjnene, at hun ikke havde forventet at de mange gæster ville reagere på ændringen af datoen på en så bevægende måde. Alle lod forstå, at de forstod og ville hjælpe, i det omfang de var i stand til det.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne