logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Nogen anmeldte en illegal pengeindsamling til politiet. Det varer længe, inden vi glemmer dette!

I slutningen af august blev der sat en annonce op i en boligblok i den polske by, Poznan. Den 8-årige Asia havde lavet en håndskrevet meddelelse. Det blev begyndelsen på en usædvanlig historie, som viser, at godhed og ægte kærlighed altid vinder til sidst.

Den 8-årige Asia skrev følgende i den annonce, hun hængte op i opgangen: "Jeg hedder Asia. Jeg samler ind til behandling og rehabilitering af min mor. Køb og hjælp venligst. Jeg har forberedt lotterisedler på 1 zloty, 2 zloty og 5 zloty. Præmier kan udvælges. Der bliver legetøj – ikke kun til piger, skolesager, tøj samt nye og brugte sko. Lørdag klokken 11:00 på terrassen ved opgang A eller, i tilfælde af regn, på trappeopgangen. Asia.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Den lille pige regnede ikke med at hendes aktion skulle få det forløb, den fik. Asias mor, Ania, lider af en type epilepsi, som ikke reagerer på medicinsk behandling, kan ikke kontrollere sine håndbevægelser samt har problemer med immunsystemet. Hun bliver ofte indlagt på hospitalet. Hver gang det sker, savner den lille pige sin mor. Ydermere har familien ikke råd til al den medicin og terapi som moren burde have. Og det var derfor den resolutte 8-årige fik ideen om et lotteri.

Ophængningen af annoncen er kun begyndelsen på historien. Internetbrugere begyndte hurtigt at sende information om indsamlingen rundt på de sociale netværk, og pludselig var hele aktionen uden for familiens kontrol. Og pludselig viser der sig en negativ hovedperson i denne historie. Nogen sendte en anmeldelse til politiet, om at pigen gennemfører en pengeindsamling og loppemarked, uden at have de nødvendige tilladelser ... Vi forstår ikke, at nogen kan foretage sådan en anmeldelse, men heldigvis dukker der her gode og hjælpsomme mennesker op.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne