logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Mens de var i restauranten, var der en person, som hele tiden kiggede på hans søn. Da far og søn kom tilbage til bilen, bemærkede de en besked i vinduesviskeren.

Det er en af den slags situationer, som umiddelbart ikke virker vigtige, men som alligevel betyder, at vi genvinder troen på mennesker. Da Kevon Smith Sr. havde et øjebliks fritid, tog han sin søn med på en restaurant, og de kunne slet ikke få nok af hinandens selskab. Kevon arbejder meget, men prøver at tilbringe så meget tid som muligt sammen med sin 3 måneder gamle søn. Mens de var på restauranten, kommunikerede de intensivt med hinanden, mens den lille udstødte hvin af glæde ... og de vakte en vis opmærksomhed blandt de andre gæster. Særligt var der en ældre dame, som ikke kunne lade være med at kigge på dem. Se her, hvad de foretog sig!

Kevon er sportsinstruktør; han elsker at arbejde med børn og unge, men samtidigt husker han på det vigtigste – sin egen familie. Når der viser sig en mulighed tager han altid sin kun 3 måneder gamle søn med på en mandetur, hvilket indtil videre betyder middag på en restaurant :) Denne gang var der en ældre dame, som kiggede på dem, fra det øjeblik de forlod bilen (som de parkerede lige foran restauranten).

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Kevon troede, at de måske havde været lidt for højrøstede, men når alt kom til alt, var der ingen, som bad ham dæmpe ned. Den ældre dame og hendes mand forlod på et tidspunkt restauranten, og da Kevon tog sønnen med udenfor, bemærkede han en besked i vinduesviskeren.

I dag er det os, som inviterer til middag. Leg sammen og del jeres glæde, så længe som Vor Herre tillader. Bliv ved med at være jer selv! Mason.

Hr. og Fru Mason viste deres begejstring for, hvilken god far Kevon var! De havde også efterladt penge til middagen. Kevon blev voldsomt rørt, for ...

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne