logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Disse handlinger foretager du, inden du falder i søvn. De viser sig, at de kan føre til uoprettelig beskadigelse af synet! Læs mere her!

Til at begynde med vidste lægerne ikke, hvad der kunne føre til en midlertidig – helt op til 15 minutter – blindhed hos to patienter. For at afdække årsagen, gennemgik kvinderne en lang række undersøgelser. Tomografi, hjerteskan og andre undersøgelser viste ingen tegn på anomalier. De begyndte derfor at søge ydre tegn på lidelsen. Det, som de opdagede, var særdeles urovækkende!

Lægerne fandt en forbindelse mellem det periodiske synstab og ... brugen af mobiltelefoner inden man falder i søvn. Begge damer havde for vane at læse på smartphonen, mens de lå i sengen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

En artikel i New England Journal of Medicine forklarer, hvilken indflydelse denne aktivitet har på vores syn. Det er imidlertid alarmerende, fordi vi selv hyppigt opfører os på samme måde.

Det drejer sig imidlertid ikke om selve det at man kigger på telefonens skærm, men om den position som begge kvinder indtog, når de gjorde det.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x