logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

25 regler omkring etikette som alle burde kende

Nogle mennesker siger at regler er skabt til at blive brudt, men det bør nok ikke gælder for sociale normer. Manerer og etikette er skabt for at gøre vores liv nemmere og forhindre konflikter mellem dig og mennesker omkring dig, (sådan skulle det i hvert gerne være). At kontrollere sine følelser, udseende, og bruge de magiske ord ”tak” og ”undskyld” - det er sådan enhver høflig person opfører sig. Kender du alle reglerne? Her er en liste med 25 af de mest almindelige regler du bør kende!

1. Hvis du siger, "jeg inviterer dig," betyder det at du betaler. Du kan sige, "lad os tage på restaurant,” og i dette tilfælde betaler alle for dem selv. Hvis en mand tilbyder at betale for en kvinde, kan hun sige ja.


2. Hvis du går sammen med en ven, og vedkommende hilser på en person du ikke kender, så burde du også hilse.


3. Kom aldrig på besøg uden at ringe først. Hvis nogen kom for at se dig uden varsel, er du måske i badekåbe og hårkrøller i håret! En britisk kvinde sagde ofte at når ubudte gæster kom til hendes dør, tog hun sko på og greb en paraply. Hvis det var en hun kunne lide, sagde hun "jeg er lige kommet hjem, kom bare ind!" Hvis ikke, sukkede hun og sagde, ”åh det var en skam, jeg var netop på vej ud."


4. Det lyder måske skørt, men dine sko skal være rene. Altid.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

5. Inviter aldrig nogen på en date, hvis du skal sidde og smse hele aftenen.


6. En mand bærer aldrig en kvindes taske. Han kan dog tage hendes jakke til garderoben.


7. En mand bør altid gå på venstre side af kvinden. Militær mænd er den eneste undtagelse, da de skal være klar til at gøre honør.

8. Læg ikke din telefon på bordet i offentligheden. Ved at gøre dette, viser du hvor meget telefonen fylder i dit liv, hvor meget du keder dig, og at du ikke er interesseret i samtaler omkring dig.


9. Hvis du har noget vigtigt eller personligt at sige, så gør det aldrig over telefonen. Det bør altid gøres ansigt til ansigt.


10. Ni ting bør holdes hemmeligt: Alder, rigdom, familieskænderier, religion, medicinske problemer, kærligheds affærer, gaver, ære og vanære.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne