logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Teenagepigen døde lige pludselig, mens hun var på stranden. Familien skjulte årsagen til hendes alt for tidlige død. Pas på, det ikke sker for nogen af dine nærmeste!

Sommer, ferie, varme strande, lunt og næsten krystalrent vand i oceanet. Kan man forestille sig en mere fristende måde at tilbringe en fantastisk tid på? Desværre kan det ske, at vores drømmeferie går over i en tragedie. I dag vil vi beskrive en sådan tragisk historie, men det er først og fremmest en advarsel.

Historien udspillede sig i juni i år i Rocky Point i Mexico. Det er et område i Mexico, som er specielt eftertragtet af turister, særligt fra USA. De skønneste strande, pragtfuldt vejr samt et landskab der gør, at man kan føle sig som i himmerige. Hvad kan da medføre en sådan tragedie?

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Vi skal med det samme gøre opmærksom på, at det ikke drejer sig om hajer. I oceanet kan der forekomme ulykker, hvor hajer er involveret, men det er noget der sker meget sjældent. Ved vandet skal man også være forsigtig, af hensyn til risikoen for at drukne, men det var heller ikke årsagen til tragedien.

Den 16-årige Lanna Hamann tilbragte ferien med familien, uden at bekymre sig om andet, end at holde ferie. På et tidspunkt begyndte hun at få problemer med at trække vejret. Sammen med forældrene konsulterede hun det lokale hospital. Der var man imidlertid ikke i stand til at hjælpe hende. Pigen døde af et hjerteslag. Forældrene har en ide om, hvad der kunne føre til en så ung piges død. Læs videre.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne