logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Den unge mand går ind på dyreinternatet og beder om en hund, som der ikke er nogen andre, der vil have. Da han ser på denne hunds mave, er han ikke i tvivl så meget som et øjeblik!

Der er stadig flere, som foretrækker at få en hund fra dyreinternatet end at købe en opdrættet racehund. De kendte er også kommet med på trendet. Sidst var det Ronnie Stanley, en amerikansk fodboldspiller, som tog sin kæreste med hen til internatet Barcs Animal Shelter. Parret ønskede en konkret hund, mere præcist en, som har været på internatet i lang tid, og som der ikke er nogen, der ønsker at adoptere.

Der er mange faktorer, der kvalificerer en hund som vanskelig at få afsat – alder, sygdomme, karakter... De fleste mennesker foretrækker en ung hund, som de selv kan forme, og som ikke er syg. Det var netop derfor Ronnie foretrak en ældre hund, som havde været igennem en masse. Ved at tage den til sig, ville han bedre den onde, som andre mennesker havde påført hunden.

I dyreinternatet pegede de med det samme på tæven med navnet Winter. Den hører til de såkaldt farlige racer, hvilket desværre også hurtigt er med til at diskvalificere... Og det er ikke berettiget, for Winter er en dejlig og charmerende hund! Den blev fundet i et forladt hus, uden mad og drikke. Den har haft adskillige fødsler – den havde formodentlig til opgave at føde hvalpe til videresalg..... På grund af de mange fødsler ser dens mave frygtelig ud!
Ronnie og hans kæreste var med det samme solgt til hundens varme blik. De lagde ikke mærke til Winters fysiske defekter, kun til de gode sider. Hunhunden kan nu leve sådan, som enhver hund bør leve, - blandt mennesker som elsker den og tager sig af den.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne