logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hun er 17 år gammel, og hun skal beslutte sig til, om hun vælger livet eller døden. Hun besluttede sig for at dø.

Det er en af de sværeste historier, vi har skrevet om. Livet skriver forskellige drejebøger for os, og stiller os nogle gange overfor vanskelige valg, men intet kan sammenlignes med det, som den kun 17-årige Jenny Lake blev konfronteret med. Den unge pige bor i en lille by, Pocatello, i staten Idaho i USA. Hun var en typisk teenager – glad, men med sine egne problemer, forelsket, lidt småtosset, og med en masse planer for fremtiden. I løbet af blot nogle få dage lå hele hendes liv i ruiner.

Jenny var voldsomt forelsket i Jason. De tilbragte al fritiden sammen, og til sidst var det ham der overbeviste hende om, at hun skulle gå til læge. I flere dage havde Jenny haft voldsom hovedpine. Undersøgelserne viste, at den 17-årige havde en 2 centimeter lang svulst i hjernen. Og senere kom det virkelige chok – det var kræft.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det var behov for omgående kemoterapi. Familien, vennerne, Jason – alle troede de på, at Jenny ville blive rask. Men så opdagede lægerne endnu en ting.

Den kræftsyge teenager var gravid! I denne situation var valget tragisk vanskeligt. Hvis Jenny afbrød kemoterapien, ville hun tabe kampen mod kræften. Hvis hun derimod ikke afbrød den aggressive behandling, ville hendes barn ikke overleve.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne