logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Han kommer til at huske denne overraskelse fra sin kone resten af livet. Han blev så forbløffet, at han landede på gulvet med øjnene fyldt med tårer. Se her, hvad konen gjorde!

Det er svært at leve langt fra sin familie. Selvfølgelig eksisterer der telefoner, Skype, sms..... men det er ikke det samme. Et besøg nogle gange om året er en nødvendighed for de fleste af os!

Det er imidlertid ikke alle, der er så heldige at have muligheden, for at møde deres nærmeste flere gange om måneden. Et eksempel på dette er Jeffrey Mayi fra Boston. Da hans første barn blev født, ville han gerne vise det frem for familien. Det var imidlertid ikke så enkelt, eftersom hans mor bor i Gabon i Afrika. Han havde ikke set hende i 10 år. Hans lillebror lever ganske vist i Amerika, men langt væk, og derfor havde Jeffrey heller ikke set ham i meget lang tid.

Jeffreys kone, Shannon, besluttede sig for at give sin mand en fantastisk overraskelse. I hemmelighed organiserede hun moren og brorens ankomst til deres hjem. Hun lavede en optagelse af hele mødet. Mandens reaktion på at se sin familie er helt fantastisk. Se her, hvordan han reagerer, da han ser sin mor for første gang i 10 år. Kan I forestille jer en sådan situation?

Betagende.

Del denne optagelse på Facebook!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne