logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Lægen gennemførte et kejsersnit. Det er vanskeligt at tro på, hvad han så, da barnet kom til verden!

Nogen gange opstår der en situation, som simpelt hen ikke kan forklares rationelt, og lægevidenskaben er ikke i stand til at gøre noget. Denne historie har heldigvis en lykkelig afslutning, men det ændrer ikke det faktum, at ...... det ikke er muligt at komme med en rationel forklaring!

Nick Schnaar og hans kone, Brooklyn, ventede deres tredje barn. De har allerede to sunde døtre, ingen havde forudset komplikationer, men lægerne fortalte dem noget frygteligt, noget, som ingen forældre ønsker at høre. Nick beskrev det på denne måde:

Brooklyn, min kone, var gravid. For tre eller fire måneder siden (vi gennemlevede et sådant chok, at hele denne periode flyder ud i et) fandt vi ud af, at vores søn lider af et særdeles alvorligt tilfælde af vand i hovedet (hydrocephalus). Kort sagt havde han for meget hjernevand

Vi blev henvist til et børnehospital i Cincinnati, for der finder man de bedste specialister, som beskæftiger sig med hydrocephalus. De vurderede, at tilfældet med vores søn er meget alvorligt...

Det var så tragisk, at lægerne holdt op med at foretage målinger og undersøgelser, for væsken dækkede for alt. De fortalte os, at chancen for at barnet dør umiddelbart efter fødslen er omkring 90%. Vi førte nogle lange og frygtelige samtaler med forskellige specialister om etik, livet, hvordan det vil være, hvis vores søn forlader os.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

I ser rigtigt! – det er deres lille søn, hel og sund efter en vellykket fødsel. Hvilket mirakel? Læs videre:

Brooklyn flyttede til Cincinnati, og boede på et hotel tæt på hospitalet. Jeg prøvede at arbejde samtidigt, besøgte hende så ofte som muligt, og tog mig af vores døtre - Sophie og Lily. Den 8. juli begyndte Brooklyn at føde. Et kvarter inden kejsersnittet diskuterede vi stadig med lægerne, om der skulle anvendes en åndedrætsrør, og om det skulle fjernes, hvis barnet ikke havde brug for det. Ved I hvad der skete? Min søn skreg da han blev født – Det var den smukkeste lyd, jeg nogensinde har hørt!

Til sagen - Charlie Edward Schnaar forblev indtil i går på neonatologisk intensivafdeling. Nu er han kommet hjem til os, og han er en flot lille dreng, der blot har et lidt forstørret hoved.

Jeg spurgte lægen, hvordan det var sket. Vi levede med bevidstheden om, at vores barn skulle dø. Jeg er end ikke i stand til at sætte navn på alle de følelser der gik igennem os.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne