logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Slip af med hård hud på hælene ved hjælp af dette enkle middel! Det er tid til at henrykke fødderne!

Om sommeren viser vi alle sammen fødderne frem, men det er ikke alle, der føler sig helt godt tilpas i den forbindelse. Hård hud på fødderne gør simpelt hen, at vi skammer os over at gå rundt i åbne sandaler eller klipklapper. Heldigvis er der en enkel metode, som gør, at vores fødder kommer i form igen! En af dem er en gennemprøvet blanding af klar eddike og løg.

Hård hud dannes primært under indflydelse af forkert fodtøj, gå-træthed eller sportsudøvelse. Den opstår let, men med denne metode er det også let at slippe af med den :)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det eneste der skal bruges er løg og klar eddike. Hvorfor netop løg? Det hjælper med at fjerne den døde overhud, blødgør huden og virker bakteriebekæmpende. Det er også en rig kilde af C-vitaminer, kalium, magnesium og folinsyre, kort sagt, alt, hvad der er nødvendigt for at bibeholde en sund hud. Samtidig er løg en glimrende antioxidant. Løgsaft fugter selv meget tør hud, og hjælper med at blive fri for følelsen af ruhed.

Når det derimod drejer sig om klar eddike, så hjælper eddikesyren og vitaminerne med at fastholde den bløde hud, uden at det har indflydelse på pH-værdien. Ved en forbindelse mellem løg og eddike får I fødder som ser sunde ud! Og hvordan fremstiller man så denne hjemmelavede kosmetik?

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne