logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hvis du har gjort det på DENNE måde har du opladet din smartphone forkert! Se hvordan man gør det rigtigt!

Ja, vi ved godt hvor irriterende det er når vores smartphone batterier kun holder knap en dag. Vidste du at det er delvist vores fejl fordi vi har opladt vores telefoner forkert hele tiden?

Mange af os har en indoktrineret idé om at det er forkert lade smartphones op i flere små omgange, at det skader batterierne, og at det derfor er bedre at lade dem op når de er helt flade. Men vi kunne ikke tage mere fejl.

En hjemmeside fra batterikompagniet Cadex kaldet Battery University forklarer hvordan lithium ion-batterier i vores smartphones er følsomme overfor deres egen version af stress. And, ligesom for mennesker, vil forlænget stress skade din smartphones levetid.

Hvis du vil holde din smartphones batteri i tip top stand, og kunne gå rundt uden at bekymre dig om batterilevetid, så må du ændre nogle få ting.

#1 Hold ikke opladeren tilsluttet hvis telefonen er fuldt opladt


Ifølge Battery University, kan det at lade telefonen side i stikket når den er ladt op, som du måske f.eks. gør natten over, være stressende for dit batteri i det lange løb.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

#2 Prøv at undgå at lade helt op til 100%


Ifølge Battery University, ”Li-ion batterier behøver ikke at være fuldt ladt op, og det bør man heller ikke. Faktisk er det bedre ikke at lade dem fuldt op, fordi den høje spænding stresser batterierne” og slider dem ned i det lange løb.

#3 Lad din telefon op ofte


At lade sin telefon op hver gang den har mistet 10% ville være den bedste måde, ifølge Battery University. Selvfølgelig er dette ikke praktisk for de fleste mennesker, så bare lad op når du kan. Det er helt fint at til- og frakoble den flere gange om dagen.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne