logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Der blev fundet to kattekillinger, oversprøjtet med blæk... Hvem er i stand til at gøre sådan noget mod dyr?!

Folk får virkelig nogle underlige ideer, og desværre udviser de også en fuldstændig ubegrundet ondskab over for dyr. En eller anden har fundet på, at det vil være glimrende underholdning at farve to katte med blæk. Da de engelske politibetjente stødte på kattene, tog de dem med til Bradford Watch Cat Rescue, et dyreinternat. Der blev det fastslået, at Shrek og Smerf kun er en måned eller 5 uger gamle. Det er trist at tænke på, at de er så små, og alligevel allerede har lidt på grund af mennesker.

En af de frivillige, Katie Jane, besluttede at anbringe et billede af de reddede katte på organisationens hjemmeside. Vi ved ikke, hvordan ”bødlen” har gjort det, men kattene var helt dækker af farve.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Shrek og Smerf måtte flere gange i bad, men det lykkedes stadig ikke at få alt blækket væk. Redningsfolkene måtte være forsigtige, for at blækket (af ukendt oprindelse) ikke tilfældigvis kom ind i kattenes øjne eller munde.

Men imponerende nok protesterede kattene ikke mod vandet. De var for skræmte, og senere blev de tydeligvis klar over, at det var for deres egen skyld.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne