logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

I årevis blev han mobbet på grund af sit udseende. Nu arbejder han som model og indgyder mod til børn, som lider af det samme, som han!

Jono Lancaster bor og arbejder i Storbritannien. Denne høje og flot byggede blonde mand blev i årevis chikaneret for noget, som han ikke havde den mindste indflydelse på.... Han kom til verden med en gruppe medfødte sygdomme, kendt som Treacher Collins syndrom eller mandibulofacial dysostosis. På grund af en mutation i en af den syges kromosomer får han et særdeles deformeret ansigt, og desværre har mange mennesker svært ved at acceptere folks anderledeshed, hvilket ikke bare Jono har fået at føle på en smertefuld måde. Nu, hvor han er en voksen mand, ønsker han at hjælpe andre syge!

Så længe Jono kan huske, måtte han leve med ydmygelser. Der var ikke mange, der kunne acceptere, at han var anderledes, og der var ikke nogen, der gad gøre den indsats, der skulle til for at finde ud af, hvad han havde været udsat for. Det er lettere for folk at dømme, end det er at acceptere, men på trods af alt nåede Jono, hvad han ønskede! Han blev model. Og han blev engageret i en helt speciel aktion....

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

I november 2014 skrev moren til en dengang toårig dreng til ham. Zackary blev også født med Treacher Collins syndrom. Endvidere skal barnet hele tiden gå med et specielt rør, som gør det muligt for ham at trække vejret – hans luftrør er misdannet. Kvinden bad om støtte, hun ville ikke have, at hendes søn led, sådan som Jono.... Men det var kun begyndelsen, læs videre.

For drengen var mødet med Jono som at møde sit idol! Moren ville vise ham, at selv om man er syg, kan man være et lykkeligt menneske og få succes i tilværelsen. Og – hvad der er vigtigere - Jono er et levende eksempel på, at man kan slå igennem, selv efter mange års elendig behandling...

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne