logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

6 husråd, som hjælper dig med at blive fri for plak og tandsten. Billigt, hurtigt og smertefrit!

Vi drømmer alle sammen om et smukt smil, men desværre hjælper en gul affarvning af tænderne ikke på en tiltrækkende perlerække. Tandsten skabes under indflydelse af forskellige faktorer. Man kan fx nævne ufuldstændig hygiejne, for meget kaffe eller te, eller rygning. Plak og tandsten kan fjernes hos tandlægen, men man skal betale lidt for det, og samtidig kan de kemiske midler medføre overfølsomhed. Heldigvis eksisterer der flere billige produkter, som hjælper med at genvinde tændernes hvidhed. De bedste af dem har I utvivlsomt allerede i køkkenet :)

Lad os begynde med det uerstattelige natron. Natron virker som et meget fint slibemateriale, og samtidig hjælper det effektivt med at blive fri for de bakterier, som er ansvarlige for tandbelægninger.

Vi skal bruge en teskefuld natron og 1/4 teskefuld salt. Vi blander begge ingredienser, tilsætter en smule vand, og børster tænderne med den friskblandede tandpasta. Efter 5 minutter skylles munden med vand. PS. Det anbefales, at man ikke nedsvælger pastaen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

En anden ide er at bruge appelsinskal, og det er på grund af C-vitaminerne, som dræber bakterier, samtidig med at de effektivt renser tænderne. Man skal blot gnide den indre side af skallen mod tænderne i 3 minutter. Det er værd at gentage behandlingen hver aften, inden man går i seng.

En anden frugt som er nyttig i denne forbindelse er jordbær. Disse indeholder naturlige syrer, som forhindrer, at bakterierne udvikler sig. Hvad skal man gøre? I mindst syv dage skal man hver dag gnide tænderne med jordbær, som er skåret i småstykker (brug to bær til en rensning). Man kan også fremstille en grød eller masse af jordbærrene.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne