logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

5 enkle metoder, som hjælper dig med at klare problemer med indgroede negle! Halvdelen af dem har jeg end ikke hørt om, hvad med jer?

Indgroede negle er ikke bare et smertefuldt problem, der ser grimt ud, men er en trussel mod vores helbred, på grund af de infektioner, som følger med. Indgroede negle forekommer oftest, når man går med forkert udvalgt fodtøj, ikke plejer sine negle ordentligt, mindre skader som ikke heler ordentligt, eller sådan er vores natur simpelthen – genetik har meget at sige i dette tilfælde. Uanset årsagerne, er det muligt at gøre noget ved problemet!

1. Hvidløg

Hvidløg virker på samme måde som antibiotika, og er derfor god til at bekæmpe infektioner. På grund af svovlet mindskes opsvulmningen og infektionen heles, og det mildner også symptomerne ved irriteret hud.
For at hjælpe dig selv skal du hakke et hvidløgsfed (eller trykke det igennem en presse), og anbringe det på det ømme sted. Hvidløget dækkes med selvklæbende klisterpapir, sådan at det bliver siddende, og så går vi i seng. Denne handling gentages hver nat, indtil smerten er helt væk.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

2. Løgsaft

Egenskaberne ved løgsaft er meget tæt på dem vi finder hos hvidløg, så den er i stand til at klare bakterier og svampeinfektioner. Den mildner rødmen, og i løbet af nogle dage helbreder den huden fuldstændigt. Hvordan laves massen? Man presser saften ud af et halvt løg, og tilsætter nogle dråber citronsaft. For en sikkerheds skyld tørres løgmassen i en si, og selve væsken anbringes på det ømme sted (til dette er det værd at fugte et stykke vat, som sættes ind til foden). Behandlingen bør gentages to gange dagligt i nogle dage.

3. Epson salt

Fodbade med tilsætning af Epson-salt (også kaldet magnesium sulfat) givet ikke bare afslapning, men hjælper også med at regenerere negleroden. Til to liter varmt vand skal der blot tilføjes 1/4 glas salt, hvorefter fødderne dyppes i 15 minutter, tørres og dækkes med sokker.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne