logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Han regnede ikke med, at der ville ske noget slemt, da han kælede for sin hund, men da han pludselig mærkede DET, følte han, hvordan koldsveden løb ned af ham.

Robert Kugler, en tidligere professionel soldat fra Nebraska (USA) siger igen og igen, at dyr er bedre end mennesker, og derfor tog han for ni år siden en dejlig, chokoladebrun labrador til sig. Siden da er han og tævehunden, Bella, uadskillelige, og Robert havde det derfor svært med beskeden om Bellas sygdom.... Læs videre.

Da han strøg hånden hen over hunden, følte Robert noget underligt på dens forpote. For en sikkerheds skyld tog han Bella med til dyrlægen, og.... så brød han på det nærmeste sammen. Den 9-årige tævehund led at knoglekræft. Det var i maj 2015. Lægen ønskede ikke at give falske forhåbninger. Der var kun to muligheder – aflivning eller amputation af poten. Robert besluttede sig for det sidste.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Da Bella vågnede efter operationen, havde den kun tre poter tilbage, men mareridtet sluttede ikke der. Det viste sig, at kræften var strålet ud til lungen. Dyrlægen vurderede, at hunden maksimalt ville overleve i 6 måneder.... Robert var med det samme klar over, hvad han skulle gøre. Han pakkede sine ting, og tog Bella med på dens sidste rejse! Han fortalte, at han ikke ønskede at tage hjem fra arbejdet, mens han overvejede, om han ville finde Bella død derhjemme...

Bella livede op under rejsen! Sammen besøgte de Chicago, Key West, Nashville... Og ved I, hvad der er det bedste? På trods af dyrlægens dom har Bella haft det glimrende de sidste 14 måneder! Og hun kan ikke holde sig tilbage fra at springe i vandet, uanset hvor de gør holdt :)

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne