logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hele livet har jeg båret mine Adidas sko forkert! Hør om denne og 9 andre eksempler på forkert anvendelse af genstande til daglig brug.

Sker det, at I kigger på noget, som I bruger til daglig, og overvejer, hvad formålet egentlig er med DET DER? Hvis ja, så velkommen i klubben!

Vi vil gerne fordrive jeres tvivl med hensyn til en række opfindelser, hvis funktion ikke er så logisk, som det forekom opfinderne. Det viser sig, at intet sker uden årsag.

#1 Hank bag på skjortenDette lille stykke stof har tre anvendelser. For det første tjener det til at hænge skjorterne op. Den anden anvendelsesmulighed er fra dengang, hvor herrerne ikke gik hjemmefra uden et lommetørklæde i jakkelommen, altså for ret længe siden. Hanken skulle gøre det nemmere at binde slipset! Det tredje formål kan anses for særdeles romantisk. For mange år siden ville de amerikanske studerende klippe hanken af, når de forelskede sig i en smuk pige, sådan at alverden kunne se, at de var optaget. Kvinderne bar derimod et emblem fra deres udvalgtes universitet.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

#2 En cylinder på kabletI har helt sikkert lagt mærke til den. I kigger højst sandsynligt på den LIGE NU :) Dens korrekte betegnelse er en ferritperle. Dens opgave er at svække de højfrekvensimpulser, som er i elektriske kredsløb.

#3 Et hul i flyvinduetVinduerne i flyet er fremstillet af to lag akrylglas. De er udsat for betydelige trykforskelle, og det ville kunne føre til brud på den indre rude. Derfor befinder der sig her en lille åbning, som tillader luften at slippe igennem, og således udligne trykket.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne