logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

I stedet for at smide skrællen i skraldespanden, begyndte de at skrabe den indvendige side, og bagefter lavede de DETTE! Sikken en ide!

Bananer er en af de frugter, vi spiser flest af, og det er ikke så underligt – de er velsmagende, nærende og sunde. Til gengæld er der ikke så mange, der ved, at bananskrællen også har en interessant og praktisk anvendelse. Efter at have læst denne artikel, holder I op med at smide bananskrællerne i skraldespanden, for der er virkelig unødigt spild.

Bananer er en frugt, som specielt værdsættes af sportsfolk, eftersom den leverer energi til 1,5 times intensiv træning. Bortset fra det aktiverer bananer endorfinproduktionen, lykkehormonet. Det viser sig, at det ikke bare er selve frugten, som har nogle fremragende egenskaber, men også skrællen!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Bananskræller kan tjene til at rense vandet, eftersom de absorberer bly og kobber, som vores organisme opfatter som toksiner. Det er tilstrækkeligt at smide skrællerne op i vandbeholderen i et øjeblik.

Ved hjælp af disse uanseelige skræller kan I rense jeres sølvbestik. Man fremstiller en slags masse af skrællen og vand, og denne tørrer man bestikket med. Se, hvordan det genvinder sin tidligere glans!

Bananer indeholder naturlige olier og enzymer, som fremskynder helingen af sår og brændemærker, og også medfører, at det svier mindre, hvis man er blevet bidt af et insekt, samtidigt med at huden regenererer hurtigere. Er det vanskeligt at tro på? Prøv selv ved at sætte en skræl ind mod et irriteret sted på kroppen.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne