logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Jeg troede, hun var gået fra forstanden, da hun rengjorde vaskemaskinen på DEN MÅDE, men nu har jeg selv tænkt mig at gøre det samme!

For at vaskemaskinen kommer til at virke i mange år, uden at ødelægge tøjet for os, er det nødvendigt at behandle den på en ordentlig måde. Som alt andet udstyr kræver vaskemaskiner regelmæssig rengøring, særligt fordi de er udsat for konstant kontakt med fugt, og det er den direkte vej til ansamlinger af svamp, hvis lugt vil gå over i selv nyvaskede ting. Det er derfor værd at ofre nogle minutter på at sørge for, at vaskemaskinen er i orden, særligt fordi det er en ren barneleg med disse metoder!

Lad os begynde med en generel rengøring af vaskemaskinen. Man skal bare fylde vaskemaskinen med varmt vand, tilføje et halvt glas æbleeddike, og sætte et kort vaskeprogram i gang. Derefter åbner vi vaskemaskinen, sådan at den tørrer.

Æbleeddiken kan i dette tilfælde ikke erstattes med noget andet, eftersom den dræber baktier og svampe, samtidigt med at den giver en behagelig lugt.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Vaskemaskinens filter skal absolut rengøres, selv om det formodentlig er det vanskeligste element at rense. Vi skal huske at afbryde strømmen til vaskemaskinen, inden vi fjerner beskyttelsen til filteret. Derefter tager vi forsigtigt alle rester ud af filteret - tråd, små stykker papir, alt det som har kunne aflejre sig på overfladen. Ved hjælp af en skruetrækker kan man skrue en smule op for turbinen, sådan at man kan undersøge, om der er kommet snavs derind. Til slut lukkes filteret grundigt (der bør ikke komme vand ind).

Gummiringen omkring vaskemaskinen er normalt det mest beskidte sted. Under gummiet samles svamp, som lugter grimt. Det er værd at tørre indersiden af gummiringen med køkkenrulle efter hver vask, og en gang i mellem at anvende følgende opskrift:

- 3 liter vand, -1/4 glas citronsaft, - 1 glas brintoverilte.
Vi tager forsigtigt gummiringen af (se godt efter, hvordan den er anbragt, sådan at der ikke bliver problemer med at anbringe den igen), vask ringen grundigt med foranstående blanding. Inden det genanbringes vaskes også de steder, hvor det anbringes, og begge dele tørres grundigt.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne