logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Denne kvinde drak 3 liter vand dagligt gennem 4 uger. Resultaterne kan ses med det blotte øje!

Der er lige så mange meninger om, hvor meget vand vi bør drikke dagligt, som der er mennesker. Nogen forsikrer, at det er tilstrækkeligt at drikke så meget, som vi har brug for (hvad det så end betyder), andre har den holdning, at man bør tvinge sig selv til at drikke 2 liter dagligt, og så er der igen andre som hævder, at man kan erstatte vand med juice eller te. Den 42-årige Sara Smith besluttede at gennemføre et vist eksperiment... Resultatet vil forbløffe jer!

Sara var hele tiden træt, hun led af migræne og hun var apatisk. Lægen kunne ikke finde nogen konkrete årsager til hendes elendige selvværd, så helt generelt anbefalede han at drikke mindre kaffe og mere vand. Desværre sker det ofte, at vi gør skade på os selv, ved at spise forkert og drikke for meget kaffe.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Sara besluttede at ændre lægens anbefalinger en smule, og begyndte at drikke 3 liter vand dagligt! Allerede efter en uge begyndte hendes hud at blive strammere og blødere at røre ved, samtidigt med at migrænen simpelt hen holdt op med at vise sig – helt af sig selv.

Efter 3 uger ser Sara uden sammenligning bedre ud! Rynkerne er tydeligvis udglattede, og der er ingen mørke render under øjnene. Ydermere har hun tabt et kilo. Det er måske ikke så meget, men man skal tage hensyn til, at det blot er effekten af at drikke vand, og ikke et andet kostindtag eller øvelser. Sara drikker et stort glas vand lige inden måltidet. Hun tilføjer, at hun ofte forvekslede sult med ..... tørst. Det sker ikke længere.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne