logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hun var ikke klar over, at disse symptomer vidner om en sygdom. Det var for sent for hende. Læs ubetinget om disse 13 tegn, som kan redde jeres liv, hvis I genkender dem!

Mens vi hele tiden hører om forskellige hjertesygdomme (helt berettiget!), når information vedrørende andre organer ikke frem til os helt så ofte. Mange mennesker får en sygdom og dør, eftersom de ikke er bevidst om, at deres lever langsomt degenererer!

Overvej om du bemærker denne slags symptomer hos dig selv:

-du er hele tiden træt, selv lige efter at du er vågnet op
-du føler dig svag
-du er apatisk
-du får hele tiden blå mærker
-du har karsprængninger på huden
-du har hyppig mavepine
-du har mistet appetitten
-du har gulnet hud eller det hvide i øjet gulnes
-du har galdesten
-du har hyppig kløen
-du kaster blod op
-du har humørsvingninger, føler uro og depression
-din urin er brunlig
-du sveder voldsomt

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Leversygdomme er en stille dræber. Over 70% af de personer som har fået konstateret skrumpelever, var ikke klar over deres tilstand. Efter den fatale diagnose øges risikoen for at dø indenfor de næste to år med over 300%!

Hvis man – som det ofte sker – ikke kommer i gang med en behandling, vil det medføre hyppige blødninger, blå mærker, kløen, og til sidst føre til sygdommens sidste stadium, leverkræft eller totalt nedbrud af dette organ.

Det værste er egentligt, at vi kunne undgå disse sygdomme, ved at leve et fornuftigt liv og indtage en sund og rationel kost. Desværre genkender folk ikke i tide de signaler, som kroppen selv sender.

Leveren er det grundlæggende organ, for mange af de processer der gennemføres i vores organisme. Det er det største organ, som befinder sig på højre side af ribbenene. Dens opgave er blandt andet, at filtrere blodet for giftstoffer, produktion af en række energistoffer, samt en forøgelse af fordøjelseshastigheden. Skrumpelever formindsker effekten af alle disse aktiviteter. Se årsagerne her.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne