logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Bageren tog en 40-kilo stor hund til sig. Det, han gjorde ved den, kan inspirere os alle.

For tiden er vi alle sammen lidt oppe at køre med hensyn til udseende og vægt, men ofte er der en grund til det! Alvorlig overvægt er ikke bare et æstetisk problem, men har først og fremmest noget at gøre med helbredet. De unødvendige kilo belaster leddene og er årsag til mange sygdomme. Og det er ikke blot noget, der sker for mennesker, men også for dyr, så derfor må man ikke lade det komme til en situation, som med hunden på billedet.

Denne otte år gamle beagle var i en frygtelig tilstand! Den vejede hele 40 kilo, eller omkring 20 kilo mere, end den burde.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Kales, som den hedder, chokerede de frivillige, der kom efter den, med sit udseende. Heldigvis kom den hen til nogle mennesker, som var i stand til at tage sig af den – dens nye ejer har et bageri, som er skabt med tanke for... hunde. Takket være en særlig diæt og øvelser har Kales gennemgået en total forandring!

På grund af det sunde kostindtag, træning i poolen (som ikke belaster leddene) og lange spadsereture har den lille hund nu smidt de overflødige kilo!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne