logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Kokosnød olie er ikke kun godt for håret og huden! Det vil shockere dig hvad forskere har opdaget!

Colorektal kræft er en af de hyppigste former for kræft. Hvert år er der 95.000 nye diagnoser på tyktarmskræft og 40.000 nye diagonser på rektal kræft i USA alene. Næsten halvdelen af patienterne der får denne diagnose dør af det. Dette skyldes blandt andet at konventionelle behandlinger som kirugi og kemoterapi ikke altid virker på alle typer kræft. Ikke nok med det, de har også diverse bivirkninger.

Amerikanske forskere har udgivet en artikel Kræft Forskning Journalen på univer sitetet i Adelaide, der viser at laurinsyre, som findes i olien fra kokosnødder, har en kræft-dræbende effekt. På kun to dage udryddede syren 90 procent af kræftcellerne. Experiementerne blev udført i en petriskål under forseglede forhold, og er ikke blevet testet på levende organismer.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Indtil videre er det manglen på financiel støtte der forhindrer videre studier I kokosnøddernes evne til at dræbe kræftceller. Grunden til dette er at der ikke har været meget interesse fra pharmaceutiske selskaber, som naturligvis helst vil sælge deres egne produkter.

Badania nad wpływem oleju kokosowego na leczenie raka jelita grubego dają duże nadzieje, ale oczywiście brakuje pieniędzy na dalsze badania. Poza tym firmy farmaceutyczne protestują, jak mogą z wiadomego powodu - lek na raka to dla nich strata zysków. Na szczęście możemy sami ratować się olejem kokosowym!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne