logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Se her, hvad jeres soveposition fortæller om jer! Vidste I, at der er hele 12 sovestillinger at vælge imellem?

Har I en yndlingsposition, som I indtager, når I falder i søvn? Der er mange af jer, som ikke kan forestille jer, at sove på venstre side, mens der er andre, der kun er i stand til at falde i søvn i denne position. Den metode, vi anvender (eller den metode vi hyppigst anvender), når vi falder i søvn, fortæller en masse om os! Se beskrivelserne nedenfor :)

Hvis I falder i søvn i fosterstilling, betyder det, at selv om det udefra forekommer, som om I er hårde i filten, og det kan være virkelig svært at slå sig igennem den mur, I har rejst omkring jer, så er I i virkeligheden meget følsomme indeni. I har også brug for lidt længere tid, for at begynde at stole på andre mennesker, men når I først gør det, så viser I, hvordan I virkelig er :)

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Denne position er temmelig ubekvem for mange mennesker; den betyder, at I er særdeles selskabelige, men også lidt godtroende, og det er der nogen, der udnytter, uden at spekulere for meget over det.

De, der sover i denne position, er karakteriseret ved at have en åben personlighed, har let ved at etablere kontakter, og er sociale individer. Men samtidigt er de relativt mistænksomme, og er nogen gange kyniske. De træffer ikke overilede beslutninger, men overvejer som regel tingene grundigt, inden de forfølger deres valg, som de selv tager det fulde ansvar for.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne