logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Igennem femten år beskæftigede han sig med at begrave aborterede fostre fra abortklinikken, indtil en af mødrene en dag bad ham om en tjeneste...

Tong Phuoc Phuc fra Vietnam er et levende bevis på, at der er gode og uegennyttige mennesker iblandt os! Tong fandt sit kald (sådan taler han om sit job) i 2001. Dengang besøgte han sin kone på hospitalet, på fødeafdelingen. De sidste måneder måtte hun tilbringe i en hospitalsseng, så han var en hyppig gæst på stedet. Han bemærkede da, at der foregik noget underligt på klinikken... Kvinder fik foretaget aborter på stedet. Han ventede selv forventningsfuldt på sit barn, så denne information rystede ham. Han besluttede at gøre noget...

Siden dengang har Tong reddet over hundrede børn, men i begyndelsen beskæftigede han sig ikke med at redde børnene, han gav dem blot en værdig begravelse.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Han købte et stykke jord på bjerget Hon Thom i Nha Trang City. Der oprettede han et begravelsessted for aborterede børn. Han ønskede, at de skulle begraves på en værdig måde.

Interessen for abort kan ses af det faktum, at manden i løbet af 15 år begravede ..... over ti tusind aborterede børn på sin begravelsesplads. Man begyndte at tale om hans aktiviteter, og da begyndte kommende mødre at henvende sig med atypiske anmodninger.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne