logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Den unge kvinde opholder sig på stranden, og ser glad og lykkelig ud, men når du ser billedet i fuldt format, får du et chok!

Aimee Copeland fra staten Georgia i USA er en glad og energisk pige, som ikke mistede livsglæden, selv efter den tragedie, som overgik hende, da hun var 24 år gammel. Aimee studerede stadig, og hun var vild med at tilbringe fritiden aktivt, sammen med sine venner. På dagen for tragedien var de på kajaktur. Hun erindrer forløbet perfekt – Den 12. maj 2012 brød hendes tilværelse sammen. Heldigvis havde hun så meget indre styrke, at det lykkedes hende at komme op igen.

Aimee havde et mindre, uskadeligt uheld under kajakturen, hvor hun skar sig i læggen. Der var absolut ingen, der forudså, hvordan resultatet af uheldet ville blive. Såret blev udsat for en bakterieinfektion fra aeromonas hydrophila, som i dette tilfælde forårsagede, at vævet simpelt hen døde. For at redde hendes liv måtte lægerne amputere hendes ben og hænder.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Et tilsyneladende trivielt uheld ændrede hendes liv til et helvede. Hendes daværende fyr forlod hende to år efter ulykken, og hun kæmpede selv mod komplekser og ensomhed. Hun prøvede at finde sig selv i den nye virkelighed, og i det sidste interview med hende siger hun nogle kloge ting. Læs nedenfor:

Når alt kommer til alt, kunne jeg ikke acceptere, at noget skulle holde mig tilbage. Håbet er der således stadig, og mit instinkt giver mig besked på at fortsætte, uden at overgive mig.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne