logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

En etårig tævehund blev efterladt på gaden, efter at den havde fået hvalpe....Hvad er det for mennesker, der reagerer på den måde?!

I stort set alle byer og i alle lande eksisterer der i dag aktive organisationer, som hjælper herreløse eller mishandlede dyr. Hvis det ikke havde været på grund af hjælpen fra de frivillige fra Sacramento SPCA, ville hunden af racen pitbull være død af sult, og sammen med moren ville de 10 hvalpe være døde... Det, som gjorde at hele familien endte på gaden, er under enhver kritik!

Den kun et år gamle tævehund fødte ti sunde og dejlige hvalpe, men det lader til, at antallet af hvalpe skræmte ejerne. De efterlod i hvert fald alle elleve på gaden.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Formodentligt er de kommet med hundene om natten, og næste dag har nogle behjertede mennesker informeret den relevante organisation om hundefamilien, som holdt til på gaden. Moren var fortsat svækket og blødte, men hun lå rolig ved siden af sit afkom.

Det som skræmte de frivillige – og også os for den sags skyld – var den lethed, hvormed folk kaster problemerne fra sig.... Det er klart, at der er en udfordring i at skulle fodre sådan en forsamling, men man kan finde familier, som vil tage imod hvalpene, i stedet for at efterlade dem på gaden uden mad!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne