logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Lagde du også toiletpapir på sædet, inden du gjorde brug af offentlige toiletter? Det holder du op med, når du har læst denne artikel!:)

Mange mennesker forbinder det med et stort stres, når de skal anvende et offentligt toilet – man ved ikke, hvem der har brugt det før os, og ofte er rengøringsniveauet ikke det allerhøjeste, det lugter heller ikke så rart, og så er der denne frygt for smitsomme sygdomme ... For på en eller anden måde at sikre sig, er der mange mennesker, som lægger papir på toiletsædet. Det viser sig desværre, at det er en dårlig ide!

Ser det bekendt ud? Der er virkelig mange af os, som benytter den metode, for på en eller anden måde at gennemleve nødvendigheden af at skulle bruge et offentligt toilet. Papiret beskytter os tilsyneladende mod smitte, men ... i virkeligheden er det lige nøjagtigt modsat!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Det viser sig, at toiletpapir udsættes for den største kontakt med smittebærere! Hvorfor sker dette?

For det første er der virkelig ikke mange mennesker som husker at slå sædet ned, inden de skyller ud. Som følge heraf hvirvles bakterierne rundt på hele toilettet, og lander også på papiret, som er særlig modtageligt.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x