logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hundene, som var efterladt til den visse død i et tomt hus, foretog sig noget helt fantastisk, da de så de frivillige!

Der er mange mennesker, som er bange for de såkaldte ”farlige racer”, og dem, der taler mest højlydt om det, er som regel de, der aldrig har haft noget at gøre med en repræsentant for disse formodede dræberhunde. Jeg er selv vokset op i et hjem med en amstaff, så jeg ved bedre end nogen anden, hvor uretfærdige de synspunkter er, som betegner hundene som aggressive, uforudsigelige eller farlige. Dette er historien om to amstaffer, som I vil lære at kende om et øjeblik, og det er et bevis på, at selv hunde som er blevet behandlet ondt af mennesker, ikke gør nogen skade.....

En tæve og en hanhund af racen amstaff blev fundet i et forladt hus. De tidligere ejere var blevet sat ud af fogeden, men de bekymrede sig tydeligvis ikke om hundenes skæbne... Sky og Max virkede frygtelig bange. De frivillige fra Guardians of Rescue hørte om dem fra naboerne, som kunne høre hundenes gøen bag de lukkede døre. De smed noget mad ind til dem gennem vinduet, og gik ud fra, at ejerne ville komme tilbage. Men til sidst henvendte de sig til myndighederne.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Frankie Floridia, som kom for at hente hundene, var forbløffet. Sky og Max var blevet efterladt af deres ejere, og havde tydeligvis lidt overlast. Og på trods af dette logrede de lykkeligt med halerne, da de så nogle mennesker! Det er nok det bedste bevis på, at de såkaldt farlige racer ofte er bedre end mennesker... Max virkede ganske vidst en smule frygtsom, men da manden tog den på spadseretur med snor ændrede den sig totalt! Hunden kunne ganske enkelt ikke styre sin glæde.

Sky har allerede fundet et nyt hjem, men dens bror er i midlertidig pleje hos en familie. Men der er helt sikkert snart nogen der tager en så elskelig hund til sig! Frankie tilføjer, at hunde ikke har stemmeret, så hans organisation og lignende foreninger må tale på deres vegne. Bare der kom flere mennesker, der på denne måde ville tale på dyrenes vegne :)

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne