logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Er du født i krebsens tegn, eller er du ven med en krebs? Du har ret til at føle dig heldig! Se her hvorfor.

Personer, der er født mellem den 21. juni og den 22. juli, kan føle sig begunstiget af skæbnen, og det samme kan de, som er venner med en krebs. Personer fra dette stjernetegn har mange smukke og værdifulde træk. Se her, om I ved alt om krebsens stjernetegn.

Krebsen er det fjerde stjernetegn, om hvem man siger, at selv om den er beskyttet af en hård skal, så er den filtfølende indeni, og det er nemt at såre krebsen. Det er det første stjernetegn fra vandets element – og det er tæt forbundet med følelser. Krebs er tæt knyttet til familielivet, det er svært for dem at bryde kontakter, og fortiden betyder meget for dem.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Som et af de få stjernetegn, er krebsen i stand til at lytte! Den er følsom, udviser meget empati, hører opmærksomt hvert eneste ord, og engagerer sig i andres problemer.

Personer født i krebses tegn er endvidere meget loyale overfor venner og familie! Krebsen aflyser helt sikkert ikke en date i sidste øjeblik, og skuffer ikke, hvis han eller hun har lovet hjælp med at organisere en fødselsdagsfest eller lignende. Dette stjernetegn er simpelt hen bundsolidt! Og hermed er det ikke slut med deres gode sider ....

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne