logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

En 26-årig pige tog et billede af sin mave. Jeg har svært ved at tro på, hvad der skete 12 timer senere!

Tiffany Brien er 26 år gammel, bor i Irland, og arbejder som ejendomsmægler, men det, hun for alvor går op i, er fitness, og den blog hun skriver om krop og udseende. Tiffany har en krop som mange piger drømmer om... Men nu har hun offentliggjort et billede, som forbløffede alle!

Pigen har masser af smukke og sexede billeder på sin sociale internetprofil, sådanne som det I ser foran jer. For nylig anbragte hun imidlertid et ganske uventet billede!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Tiffany kommenterede sit billede på følgende måde:

Nej, jeg er ikke gravid i 6. måned. Mine kære, det stammer simpelt hen fra mad! Der er kun 12 timers forskel mellem de to billeder... Billedet på venstre side lavede jeg inden jeg gik i seng, og det til højre næste morgen.

Tiffany overbeviser modigt om, at ikke alt det vi ser på de sociale medier, er i overensstemmelse med sandheden. Pigen ville forklare andre kvinder, som besøger hendes blog, at det perfekte menneske simpelt hen ikke eksisterer... Under indflydelse af hormoner, søvnmangel, og forkert ernæring nægter vores organismer simpelt hen at samarbejde – effekterne kan ses i form af en mave, der ser ud, som om den er gravid.

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne