logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hvis jeres barn insisterer på at få de sandaler, så sig klart fra! Se her, hvorfor man ikke må købe dem.

Gummisandaler har i en stykke tid været højeste mode, både crocs-typen og en række lignende produkter. Vi ved alle, hvordan det er med mode – hvad betyder det om noget ser godt ud eller er praktisk, det vigtigste er, at andre har det! Det er ofte børn som bliver ofre for modelunerne, og sådan er det også i dette tilfælde. Hvorfor er den slags fodtøj farlig for børn? Læs videre!

Der er tale om denne slags sandaler. De er ikke specielt flotte (mildt sagt), men der er mange der priser dem til skyerne. Desværre er der ikke mange der er klar over hvor skadelige de er.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

For det første medfører den meget lave pris på fodtøjet, at det er produceret i Kina. Hvis vi ser bort fra hvordan arbejderne der bliver udnyttet, så er det også værd at gøre sig klart, hvad gummisandalerne er lavet af....

Forskere har påvist at den resin og de elastomerer der anvendes i produktionen er giftige! For at opnå de skrigende farver anvender man ydermere farvestoffer med en høj koncentration af bly. Det kan ikke være sundt!

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x