logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Hvalpen havde svært ved at tro det, da den mand som redede den kom for at hente den med hjem!

Mojo var kun 3 måneder gammel, da dens liv hang i en tynd tråd. Den dejlige blanding mellem en pitbull og amstaff led af et fremskredent fnatangreb. Fnat er parasitangreb på huden, som hos hunde i de fleste tilfælde forløber uden symptomer, men det kan være farligt, specielt hos hunde med nedsat immunforsvar. Da Joey Wagner fandt hvalpen på gaden konstaterede han at den krævede omgående hjælp fra en uddannet dyrlæge. Han bragte derfor så hurtigt som muligt Mojo til et dyrehospital. Takket være lægernes anstrengelser begyndte Mojos tilstand at forbedres, og der begyndte at komme de første forespørgsler om muligheden for at overtage hvalpen. På grund af hvalpens alvorlige tilstand kunne det dog ikke komme på tale at overlade hvalpen til en privat hjem. Her gik Joey Wagner endnu en gang i aktion; han har stiftet en non-profit organisation som hjælper dyr: Baie Ste Marie Animal Society. Manden besluttede selv at tage hunden til sig. Da han kom tilbage til hospitalet var hunden i begyndelsen mistænksom, men da den genkendte sin redningsmand kunne den ikke skjule følelserne, og sprang med det samme op i hans arme. Under artiklen kan i se den rørende optagelse. Der er nu hengået 2 år, og selv om Mojos pels aldrig har genvundet sin fulde glans, så forhindrer det den ikke i at føre et lykkeligt hundeliv med sin nye familie.

Denne lille hvalp med navnet Mojo var kun 3 måneder gammel, da den stod i en livstruende situation.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Hunden led af et fremskredent fnatangreb. Heldigvis besluttede Joey Wagner, som redede den i første omgang, sig til at tage den hjem til sig selv.

På trods af intensiv medicinsk behandling tillader Mojos tilstand ikke en hurtig adoption. Det er da Joey Wagner beslutter at tage sig af den. Sådan så 2 ud for 2 år siden...

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne