logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lid

Lykkeligt barn løber direkte i armene på en fremmed. Hvad der sker herefter gør en varm om hjertet.

Som mange børn, har 3-årige Trucker Dukes altid drømt om at blive brandmand, ligesom sin far. Dog kæmper denne lille dreng fra Hawaii, i modsætning til de fleste børn på hans alder, mod kræft. Takket være New York City Fire Departments venlighed, er Truckers drømme nu blevet til virkelighed.

I halvanden år har Trucker Dukes lidt af neuroblastom, en aggressiv kræft på nervesystemet. Oprindeligt fra Hawaii, tog denne 3-årige og hans mor til New York for at søge yderligere behandling.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Med hjælp fra kemoterapi har læger i et stykke tid forsøgt at helbrede denne lille drengs dødelige sygdom. En dag aflagde frivillige brandmænd fra the New York City Fire Department et besøg hos the Ronald McDonald House, et anlæg, der huser meget syge børn og deres familier.

Da de kom på besøg, var Trucker der for at komme sig efter endnu en dag med anstrengende kræftbehandling. Da den treårige så over-brandmanden Jim Grismer, gik han øjeblikkeligt over for at introducere sig selv. Grimmer mindedes dette følelsesladede møde i et interview med the Huffington Post, "Jeg ser denne lille dreng gå begejstret imod mig med glødende øjne, jeg åbnede mine arme, og han klatrede bare op og krammede mig om halsen. Det var som havde vi været venner i årevis."

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne