logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

To hunde blev mishandlet af deres ejere. Det der sker da de møder hinanden på hundeinternatet for første gang er helt UTROLIGT!

Sammie og Simon er to hunde som aldrig har haft det for nemt. Den tidligere ejer tævede dem brutalt. Heldigvis bliver de nu passet af en organisation, som beskæftiger sig med at redde dyr, Rescue Dogs Rock NYC. Her kan de regne med at være i sikkerhed, og de vil få den medicinske behandling de har behov for. Historien viser imidlertid også hvor meget empati dyr er i stand til at vise. Læs absolut videre.

Sammie er i øjeblikket under behandling på organisationens hjælpecenter. Det er desværre endnu ikke afgjort, om den muligvis skal have amputeret en af poterne.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Simon og Sammie mødtes for første gang på det hjælpecenter for dyr, hvor de opholdt sig. Ingen af hundene havde været heldige med deres tidligere ejere. Vi håber at de relevante myndigheder finder og straffer de mishandlere, som vanrøgtede disse dejlige hunde.

Det der skete på hjælpecenteret overraskede selv personalet. Simon kom hen til Sammie og anbragte sin pote ved siden af den, som om den ville indgyde sin syge ven mod, og sige: ”alt bliver i orden, du gamle, hold dig munter.” Hunde kan føle sindstilstande, og endda give hinanden gensidig støtte, og det er Simon og Sammie et glimrende eksempel på. Vi håber snart at begge hundes sår må være helet, og at dyrene finder et godt hjem. Måske er der ligefrem nogen der vil tage dem begge. Vi holder fingrene krydset!

Del denne skønne historie!

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x