logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Hendes søn begyndte at opføre sig underligt, efter at han havde været henne og lege i parken. To dage senere bemærkede moren DET på hans hoved.

Denne historie viser hvordan en tragedie kan indtræffe i løbet af bogstavelig talt få sekunder, uden at der umiddelbart er en grund til det. Det fandt Jadens familie ud på den ubehagelige måde. Familien bor i Florida, og i marts legede drengen i parken med sin bror og nogle kammerater. De kørte på cykel da Jaden pludselig mistede ligevægten og væltede på cyklen, hvor han slog albuen og knæet. Tiffany løb omgående hen til sønnen, men hun konstaterede hurtigt at der ikke var sket noget mere alvorligt med ham. To dage senere viste det sig at være en forkert observation, som nær havde kostet drengen livet!

Tiffany anbragte et billede af sønnen på Facebook, sammen med en appel til alle forældre, om ikke at begå den samme fejl som hun! Hun lod Jaden køre uden hjelm. Og selv om hans fald med cyklen umiddelbart ikke så ud til at være farligt, så var det lige ved at koste ham livet!

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Da de kom hjem spurgte Tiffany for en sikkerheds skyld sønnen om han havde det godt, men der var ikke noget galt med ham, bortset fra lidt ømhed i knæet og albuen. Men to dage senere vågnede han med en kraftig hovedpine, han var fuldstændig apatisk, og ville ikke have noget at spise, hvilket ikke var normalt for ham. Jaden er normalt et særdeles energisk barn. Tiffany blev urolig, og hun bemærkede at Jaden havde en let hævelse på højre tinding, og da hun rørte ved den viste det sig, at hun kunne føle noget svampeagtigt – det gjorde hende bange, og hun tog med det samme med sønnen til hospitalet. I bilen begyndte Jaden at kaste op.

På skadestuen fik han foretaget en række undersøgelser... hvorefter de omgående bragte ham til operationsbordet. Det viste sig, at det tilsyneladende uskyldige fald havde givet kraniebrud, og havde medført at der var opstået indre blødninger. Der var kun 50% chance for at operationen ville lykkes. Forældrene var rystede – hvordan kunne noget sådant ske efter et normalt fald?! Operationen var planlagt til 1,5 time, men tog en time længere. Ifølge lægerne var det nærmest et mirakel at han overlevede. De fleste børn overlever ikke indre blødninger i hjernen.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x