logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Manden tog en 9-årig pige med hjem, lige efter en operation. Et år senere kastede hendes forældre sig fyldt med glæde om halsen på ham!

Det er svært at tro på, hvor meget et menneske der har overlevet en brand kan ændre sig. Det fandt den dengang kun 9-årige Zubaida Hasan fra Afghanistan ud af. I 2001 var hun nær blevet dræbt af en brand. Heldigvis overlevede hun, men hun føler den konstante smerte hele tiden, og ydermere var hun bange for at se sig selv i spejlet. Disse billeder er ikke fotomanipulation (under billederne befinder der sig et link til filmen på YouTube, som beskriver pigens historie). I vil ikke tro på det, når I ser hvordan hus ser ud nu!

De forbrændinger som Zubaida var udsat for var meget alvorlige. Den nederste del af hendes ansigt smeltede bogstaveligt talt. Hendes forældre kørte hende rundt til lokale hospitaler, men de lokale læger var ikke i stand til at hjælpe pigen.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Zubaidys far blev desperat af at se på pigens frygtelige smerter, og kørte hende hen til en amerikansk militærbase. Der var da gået et år siden ulykken...

Militæret kontaktede den anerkendte amerikanske plastikkirurg, Peterem Grossman. Lægen specialiserer sig i at hjælpe brandofre, men selv han måtte erkende, at tilfældet med pigen fra Afghanistan hører til de sværeste opgaver han havde oplevet. Han besluttede imidlertid at gøre alt hvad han kunne, for at hjælpe.

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x