logo Ting som betyder noget. Del dette med dem du kan lide

Dette billede af en 21-årig tysk pige til en bryllupsfest er set af hele verden! Find ud af grunden her.

Naomi Jael Covert er gift med en amerikansk soldat, og hun er næsten nybagt mor til en sund og rask dreng. Den lille er en rigtig ædedolk, og det generer ikke babyen det mindste, at mor sidder i en elegant kjole til sin bedste venindes bryllup. Spørgsmålet er bare, om Naomis adfærd var ok? Jeg gad vide hvad I synes.....

Naomi underskrev billedet med følgende ord:

Hvis du er til bryllup, har en fantastisk kjole og højhælede sko på, og derudover – som i mit tilfælde – et sultent barn i favnen; så er der ikke noget at gøre, du er nødt til at amme! Eftersom jeg har bryster, så kan jeg også amme mit eget barn.

Hvis du synes om denne post - så del den! Del på Facebook

Naomi regnede næppe med at hendes billede vilde fremkalde sådan en storm. I løbet af få dage modtog hun 12.000 kommentarer! Nogle støttede hende, men der var mange som kritiserede den unge mor. Teoretisk kunne jeg have rejst mig op, og være gået et eller andet sted hen med barnet... Hun er selv forarget, for hun synes ikke at det hun gjorde på nogen måde har seksuelle undertoner, men....det drejer sig måske også om ikke at gøre andre forlegne, mens de sidder til bords. Hvad synes I?

Se lignende historier i tilfældig rækkefølge

Trender lige nu

× Giv en "synes godt om" til Deldette.dk Jeg har trykket på "synes godt om

Gå ikke glip af de mest interessante artikler! Ønsker du at modtage information om nyt indhold?

Nej tak Ja - gerne
x